*** Соусы, Консервации *** *** Соусы, Консервации ***
Kukinarulit 11 сен 2018
Рецепт закачування помідорів з огірками і патиссонами без оцту
Для любителів різноманітної їжі ідеально підійде асорті з різними овочами. Страва допоможе доповнити будь-який гарнір, надавши йому особливого смаку. Рецепт приготування досить простий, але за смаковими якостями перевершить всі очікування. Для приготування варто підготувати наступні інгредієнти:
Патисони.
Огірки – 3 штуки.
Помідори.
Перець солодкий болгарський.
Приправи та прянощі: кріп, часник, листя або гілочка смородини, кислота лимонна (1/4 чайної ложки).
Для приготування смачного маринаду за рецептом потрібно:
Цукровий пісок – 50 грам.
Літр води.
Сорок грамів солі.
Оцет – 1 чайна ложка.
Як засолити овочеве асорті на зиму, покрокове приготування:
На дно ємності покласти перець горошок, лавровий лист, лимонну кислоту.
Далі укласти шарами огірки, патисони, нарізані кружечками, а зверху викласти кріп, листя смородини і вишні. Заповнити банку помідорами.
Зварити розсіл: у воді розчинити цукор, сіль, закип'ятити. Залити банки і стерилізувати двадцять хвилин, після чого закатати кришками і укутати ковдрою.
Патисони.
Огірки – 3 штуки.
Помідори.
Перець солодкий болгарський.
Приправи та прянощі: кріп, часник, листя або гілочка смородини, кислота лимонна (1/4 чайної ложки).
Для приготування смачного маринаду за рецептом потрібно:
Цукровий пісок – 50 грам.
Літр води.
Сорок грамів солі.
Оцет – 1 чайна ложка.
Як засолити овочеве асорті на зиму, покрокове приготування:
На дно ємності покласти перець горошок, лавровий лист, лимонну кислоту.
Далі укласти шарами огірки, патисони, нарізані кружечками, а зверху викласти кріп, листя смородини і вишні. Заповнити банку помідорами.
Зварити розсіл: у воді розчинити цукор, сіль, закип'ятити. Залити банки і стерилізувати двадцять хвилин, після чого закатати кришками і укутати ковдрою.
Для добавления комментариев необходимо авторизоваться
Легенды Крови
Удивительный мир фантазий, сражений и тайн... Битв