*** Соусы, Консервации ***
(OFF) Kukinarulit (S) 11 сен 2018 Рецепт закачування помідорів з огірками і патиссонами без оцту
Для любителів різноманітної їжі ідеально підійде асорті з різними овочами. Страва допоможе доповнити будь-який гарнір, надавши йому особливого смаку. Рецепт приготування досить простий, але за смаковими якостями перевершить всі очікування. Для приготування варто підготувати наступні інгредієнти:

Патисони.

Огірки – 3 штуки.

Помідори.

Перець солодкий болгарський.

Приправи та прянощі: кріп, часник, листя або гілочка смородини, кислота лимонна (1/4 чайної ложки).

Для приготування смачного маринаду за рецептом потрібно:

Цукровий пісок – 50 грам.

Літр води.

Сорок грамів солі.

Оцет – 1 чайна ложка.


Як засолити овочеве асорті на зиму, покрокове приготування:

На дно ємності покласти перець горошок, лавровий лист, лимонну кислоту.

Далі укласти шарами огірки, патисони, нарізані кружечками, а зверху викласти кріп, листя смородини і вишні. Заповнити банку помідорами.

Зварити розсіл: у воді розчинити цукор, сіль, закип'ятити. Залити банки і стерилізувати двадцять хвилин, після чого закатати кришками і укутати ковдрою.

Комментарии (0)

Показать комментарий
Скрыть комментарий
Для добавления комментариев необходимо авторизоваться
*** Соусы, Консервации ***
Мстители: Охота началась!
Ожесточенные бои, интересный сюжет, захватывающ...
Версия: Mobile | Lite | Touch